Mødebooker søges til ETL GROUP A/S

Mødebooker søges til ETL GROUP A/S

ETL GROUP A/S er en landsdækkende rengøringsvirksomhed, der tilbyder skræddersyede serviceløsninger til både små og store virksomheder, indenfor bl.a. erhvervsrengøring, vinduespolering, ejendomsservice, produktionsrengøring, skadeservice og meget mere. Det er de små detaljer som gør forskellen og det ligger også i tråd med vores motto: 

"Rengøring er ikke bare rengøring, for os er det et håndværk".

Vi søger en mødebooker med smil i stemmen og forestiller os at du har tidligere erfaring fra telemarketing og gerne mødebooking og har du derudover arbejdet indenfor rengøringsbranchen, er det et plus.
Du har gode kommunikative evner både på skrift og i tale og formår at skabe relationer gennem telefonen. 
Din primære opgave bliver B2B mødebooking hvor du vil have tæt sparring med både vores mødebooker samt vores sælgere.
Du brænder for det gode resultat og er bekendt med at det til tider kan være en længerevarende proces at få booket et møde med en potentiel ny kunde.

Vi vægter kvalitetsmøder og ikke blot et møde for mødets skyld, hvorfor det er vigtigt at du tilgår opgaverne både positivt og struktureret.
Din og sælgernes succes måles på bookede møder der fører til nye samarbejdsaftaler med kunder – vi skaber resultaterne i fællesskab.

Udover mødebooking vil du også skulle hjælpe vores salgsteam med supplerende salgsarbejde in house b.la. koordinere tilbudsgivning, herunder indhente priser fra vores leverandører, udarbejde udkast til tilbudsdokumenter samt forberede vores sælgere bedst muligt på de bookede kundemøder.

Det skal være sjovt at gå på arbejde, så vi forventer at du har godt humør og sammen med dine kollegaer bidrager til en positiv stemning på vores kontor i Skødstrup, hvor du vil få en fast kontorplads. Det er også her du vil få grundig oplæring i vores løsninger samt faglig sparring med dine passioneret kollegaer.
Vi tilbyder en fuldtidsstilling med fast løn.

Lyder det som noget for dig, så send din ansøgning samt CV mrk. ”Mødebooker” til km@mbhr.dk

Ved spørgsmål kontakt, Karin Møhlenberg på tlf. 297 19 297 eller mail km@mbhr.dk
Samtaler afholdes løbende. Stillingen kan tiltrædelse snarest muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Læs mere om ETL GROUP på: KLIK HER