Karin Møhlenberg

Om mig

Med mange års erfaring indenfor branchen, både i kommunalt og i privat, valgte jeg at tage det bedste fra begge steder og tilføje mit eget touch og gå selvstændig i juni 2020. Som selvstændig kan jeg i samarbejde med både kandidat og virksomhed tilrettelægge et forløb der passer til den pågældendes behov. Hvilket er yderst tilfredsstillende, da det skaber et givende respekt- og tillidsfuldt samarbejde med fokus på at komme bedst muligt i mål.

Jeg vil beskrive mig selv som ressourcefinder og har tilgangen ”enhver udfordring har en løsning, den skal blot findes”.

Dem der har mødt mig, ved at jeg er nysgerrig på livet og altid er klar på ny læring og at jeg gerne deler ud, til dem der er interesseret.
Som person er jeg relations drevet og finder mødet med andre mennesker inspirerende. Det er også en af grundene til at jeg er aktivt deltagende i et af landet største erhvervsnetværk.
At være netværksorienteret er en livsstil, jeg kan slet ikke lade være – vi kan netværke overalt og hjælpe hinanden med langt mere end vi er klar over!
Gennem årene har jeg med glæde og stort engagement hjulpet adskillige virksomheder og kandidater med forskellige udfordringer.

Er du blevet nysgerrig og vil vide mere, så kontakt mig endelig.
Karin Møhlenberg
Tlf.: 297 19 297
Mail: km@mbhr.dk