Intern Salgskonsulent søges til Solet Danmark

I takt med den store interesse for solenergi oplever vi hos Solet Danmark stor efterspørgsel på vores højkvalitetsprodukter til både private og erhverv.
Vi søger derfor en Intern salgskonsulent til en nyoprettet stilling, på vores kontor i Aarhus V.

Om Solet Danmark
Hos Solet Danmark er vi drevet af solenergi og arbejder hårdt for at sikre opnåelse af de danske klimamål og støtter den grønne omstilling og udvikling af solenergi i Danmark.
Vi hjælper virksomheder og institutioner, samt private til at bidrage til en bæredygtig fremtid med brugen af solenergi, som er en af de mest omkostningseffektive alternativer.
Ud fra en udarbejdet rapport skabes kundens fulde overblik over solcellernes placering, årlig besparelse mm. derved sikre vi den bedste løsning for vores kunder.

Din tilgang samt primære opgaver
Du vil bidrage til den bæredygtige fremtid, og med din positive tilgang ser du de fantastiske muligheder der er i brugen af solenergi.
Du er god til at tale og skrive med B2C-kunder og drives af at skabe en god oplevelse for vores kunder og vigtigst af alt, sikre at de får den helt rigtige løsning indenfor solenergi.

Du er fortrolig med Microsoft Office-pakken og har et fornuftigt kendskab til Excel.
Derudover evt. erfaring med SoMe, men ikke et krav.

Det er naturligt for dig at videregive informationer, detaljeret og forståeligt til både kunder og kollegaer, på dansk og engelsk både skriftligt og i tale, med indstillingen ”sammen er vi bedst”.

Du har salgserfaring, eller et brændende ønske om at få det – Vores Salgsansvarlig står klar til at klæde dig godt på i rollen som Salgskonsulent - det er din personlighed samt din tekniske indsigt der er vigtigst.
Du trives i at arbejde i et ikke altid struktureret miljø, men sikre at opgaverne følges til dørs - så vi i fællesskab fortsætter vores spændende vækstrejse hos Solet Danmark.

Vi tilbyder dig
En spændende hverdag hvor vi har trivsel i højsæde og du kan forvente at dine kommende kollegaer brænder for deres job, alle har godt humør og bidrager sammen til en positiv stemning både ”i huset” samt hos kunderne. Vi løfter i flok, med en uformel tone, flad ledelsesstruktur og god humor.

En fast fuldtidsstilling, med attraktiv lønpakke tilsvarende dine kvalifikationer samt pensionsordning.
Som udgangspunkt vil din mødetid være mellem kl. 8-16, primært på vores kontor i Aarhus V samt evt. møder direkte hos vores kunder. Der vil være mulighed for hjemmearbejdsdage.
Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores team.

Lyder dette spændende og er det dig der skal med på vores vækstrejse i Danmark, så send din ansøgning samt CV mrk. ”Salgskonsulent” til: km@mbhr.dk - Samtaler afholdes løbende, så ansøg snarest muligt.

Ved spørgsmål kontakt, Karin Møhlenberg på tlf. 297 19 297 eller mail km@mbhr.dk

Læs mere om Solet Danmark: KLIK HER