Preben Mortensen

Jeg stod et sted i mit liv hvor der skulle ske noget nyt. Fik fat i Karin igennem mit netværk, da jeg ville have noget sparring om mit næste drømmejob. 

Det har været et super forløb, fra start til slut. Vi fik en kort indledende snak, så modtog jeg nogle personlighedstest. En uge efter mødes vi hvor vi gennem gik dem. Det var med disse og Karins hjælp jeg faktisk indså at det slet ikke var det typejob som jeg søgte der faktisk passede til mig. Jo mere vi gennemgik det og jeg virkelig kunne se at testen havde ret når man nu kiggede ind i sig selv. Det var en meget god og lærerigsproces at tage sit arbejdes liv op til vurdering. Det var hele Karins indgangsvinkel til at man stort set skal se lige så meget eller mere på at finde en arbejdsplads der passer til en, end kun at se på stillingen.

Det åbnede virkelig op og jeg fik et helt andet syn på at søge job, og Karin tog også fat i sit netværk og begyndte at lede efter drømme arbejdspladsen til mig 😊  

Så Karin kan kun få de varmest anbefalinger herfra, det gjorde i hvert fald for mig at jeg søgte i en anden retning og jeg fandt mit drømmejob og den bedste arbejdsplads jeg til dags dato har haft.

Preben Mortensen