Ulla Bruun

Karin er meget nærværende i alle de samtaler. Karin lytter både til det du siger, og lige så meget til det du siger mellem linjerne. Karin er tillidsvækkende og empatisk og jeg føler mig altid tryg i forhold til at hun ønsker det bedste og rigtigste for alle hun er i kontakt med. Karin har evnen til at arbejde med alle forskellige mennesketyper. Hun evner også at tale med personer der er mere eller mindre svækket. Det er en af de egenskaber jeg godt kan lide ved Karin. Der er ingen forskel om du er ordblind, har ADHD, er højt uddannet eller ufaglært – alle mennesker er lige og har behov for det rette match.

Mit indtryk af Karin er, at hun er dedikeret i sit ønske om at koble den rigtige kandidat til den rette arbejdsgiver. Karin tænker ud af boksen i søgen efter det rette match, og har et stort netværk, som bruges aktivt i forhold til jobmatching.

Jeg er i et af Karins netværk. Hun kontaktede mig, om jeg i mit netværk kendte en person med bestemte kvalifikationer. Årsagen til hun kontaktede mig med det spørgsmål, er hun ved at jeg i mit netværk kender flere med de egenskaber.

/Ulla Bruun