Tilsynsførende søges til ETL GROUP A/S

ETL GROUP A/S er en landsdækkende rengøringsvirksomhed, der tilbyder skræddersyede serviceløsninger til både små og store virksomheder, indenfor bl.a. erhvervsrengøring, vinduespolering, ejendomsservice, produktionsrengøring, skadeservice og meget mere. Det er de små detaljer som gør forskellen og det ligger også i tråd med vores motto: 
"Rengøring er ikke bare rengøring, for os er det et håndværk".

Vi vækster og søger derfor endnu en Tilsynsførende til Midtjylland.
Som vores kommende Tilsynsførende er du selvstændig og har erfaring fra rengøringsbranchen, viden om rengøringsmidler og metoder samt eventuelt ledelseserfaring. 
Vi forestiller os at du tidligere har arbejdet som enten Tilsynsførende, 1 assistent, Flyver eller som serviceassistent og har ambitionerne om at vise vejen for dine kollegaer.
Hos ETL GROUP vil du blive mødt af engageret kollegaer og vil få et tæt samarbejde med områdets Serviceleder.

Derudover vil du blive en af vores nøglepersoner og være i tæt dialog med både vores kunder samt serviceassistenter, hvorfor det er vigtigt at du kan skabe gode relationer.
Vi forventer at du har sans for detaljen, er pligtopfyldende, besidder et godt overblik og kan formidle respektfuldt på dansk samt evt. engelsk og finder det spændende at oplære samt vise retning for vores Serviceassistenter, så de er klædt på med de rette kompetencer til at udføre opgaven hos kunden.

Det skal være sjovt at gå på arbejde, så vi forventer at du har godt humør og sammen med dine kollegaer bidrager til en positiv stemning både ”i huset” samt hos kunderne. Du vil få grundig oplæring i vores løsninger samt faglig sparring med dine passionerede kollegaer.
Ønsker du at blive en del af et godt arbejdsmiljø, med fokus på at løfte i fællesskab, hvor du kan planlægge din egen arbejdstid ud fra frihed under ansvar, men også ud fra ”sammen er vi stærkere” og er villig til at give en ekstra hånd, hvis det skønnes nødvendigt?

Lyder det som noget for dig, så send din ansøgning samt CV mrk. ”Tilsynsførende Midtjylland” til km@mbhr.dk

Ved spørgsmål kontakt, Karin Møhlenberg på tlf. 297 19 297 eller mail km@mbhr.dk
Samtaler afholdes løbende. Stillingen kan tiltrædelse snarest muligt.
Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi tilbyder en fuldtidsstilling med fast løn, firmabil samt mobil.
Læs mere om ETL GROUP på - www.eltgroup.dk