El-installatør søges til Solet Danmark

I takt med den store interesse for solenergi oplever vi hos Solet Danmark stor efterspørgsel på vores højkvalitetsprodukter til både private og erhverv.
Vi er klar til at byde endnu en kollega ind i vores team i Aarhus V – en El-installatør med et godt overblik og styr på detaljerne, der har lyst til at blive en del af vores vækstvirksomhed.

Om Solet Danmark
Hos Solet Danmark er vi drevet af solenergi og arbejder hårdt for at sikre opnåelse af de danske klimamål og støtter den grønne omstilling og udvikling af solenergi i Danmark.
Vi hjælper virksomheder og institutioner, samt private til at bidrage til en bæredygtig fremtid med brugen af solenergi, som er en af de mest omkostningseffektive alternativer.
Ud fra en udarbejdet rapport skabes kundens fulde overblik over solcellernes placering, årlig besparelse mm. derved sikre vi den bedste løsning for vores kunde.

Om jobbet
Dine opgaver vil b.la. være besigtigelse af projekter, kundemøder, planlægning og budgettering i samarbejde med vores salgskonsulent, både hos private og erhverv.
Med din forståelse for faget og dit gode overblik får du ansvar for kvalitetsstyring samt ansvar for vores autorisation.
Du tilslutter samt tilmelder solcelleanlæg, herunder koordinering med net selskaberne.
Derudover foretager du eventuel udvidelse af eltavle inden installation samt servicering af solcelleinstallationer.
Du vil få et tæt samarbejde med vores elektriker, salgskonsulent, projektkoordinator samt direktør.
Vi har landsdækkende opgaver, hvilket betyder at du skal have lysten til en grad af rejseaktivitet med overnatning.

Om dig
Du er uddannet elinstallatør og har en faglig stolthed for dit fag.
Vi forestiller os at du er klar til at tage din jobmæssige karriere et skridt videre og har en naturlig evne til at sætte dig ind i nye standarter / normer.
Med din nysgerrighed og gode overblik sikre du at kunne sætte dig ind i kundernes ønsker og behov, så de får den helt rigtige løsning.
Du ved at kommunikation i alle led er vigtig for at vi sammen når i mål, med hver vores opgave og derved kan bibeholde vores høje kundetilfredshed.
Og så har du lysten til at bruge din viden i vores vækstvirksomhed, hvor vi har fart over feltet, uden at gå på kompromis med hverken kvalitet, service eller plads til humor og med indstillingen ”sammen er vi bedst”.

Vi tilbyder dig
En fast fuldtidsstilling, med attraktiv lønpakke tilsvarende dine kvalifikationer samt pensionsordning.
Du vil få frihed til at planlægge din egen arbejdsuge, samt arbejdstider – fx om du ønsker 4 eller 5 dags arbejdsuge.
Som udgangspunkt er dit arbejde fordelt 50/50 med opgaver på vores kontor i Aarhus V samt møder direkte hos vores kunder. Du får firmabil stillet til rådighed i forbindelse med kundebesøg samt rejseaktivitet.

Lyder dette spændende og er det dig der skal med på vores vækstrejse i Danmark, så send din ansøgning samt CV mrk. ”El-installatør” til:
km@mbhr.dk - Samtaler afholdes løbende, så ansøg snarest muligt.

Ved spørgsmål kontakt, Karin Møhlenberg på tlf. 297 19 297 eller mail km@mbhr.dk

Læs mere om Solet Danmark: KLIK HER