Digital Konsulent - Zen Media
 
Er du vild med e-mail marketing, SoMe og performanceanalyser?
Og elsker du at skabe gode resultater for dine kunder? Så er det måske dig der er Zen Medias nye digitale konsulent. 
 
Hvis det var nemt, så havde alle gjort det… En af Zen Medias kerneværdier er udvikling, og tror derfor på at problemer er til for at blive løst. Hvis du også er en problemknuser, og du nyder at lykkes med krævende og komplekse opgaver, så vil du stortrives ved at samarbejde med dine ambitiøse kollegaer om at opbygge og optimere LeadMotoren for Zen Medias kunder. 
 
Dine opgaverne:
Som digital konsulent står du med ansvaret for kundernes resultater med vores LeadMotor. Det betyder, at du vil arbejde intensivt med copywriting til annoncer, e-mails og landingssider, i samarbejde med en projektleder der har fokus på at forstå- og videreudvikle kundens forretning, lave marketing automation og PPC-annoncering.
Formålet med dit arbejde er opbygge og derefter optimere en LeadMotor til kunden, der hver eneste uge leverer nye relevante leads til virksomhedens salgsafdeling. 
 
Om dig tænkes: 
At du måske har været én af de skarpeste hjerner på dit studie, eller siddet i et bureau eller i en virksomheds marketingafdeling. Måske har du arbejdet strategisk content, Facebook annoncering eller e-mail marketing. Det er faktisk underordnet hvilken baggrund du har, så længe du sammen med resten af Zen teamet, har lyst til at arbejde hårdt på, at flytte grænserne for hvordan B2B virksomheder markedsfører sig og sælger digitalt.
Det vigtigste kriterium i denne stilling er nemlig, at du har en stor lyst og sult til at udvikle dig – og at du trives med at håndtere flere kunder på en gang, hvor du direkte gennem kvaliteten af dit arbejde, har muligheden for at gøre en stor forskel for andre B2B virksomheder.
 
Det kræver af dig at du er analytisk anlagt, og du at du er dygtig til at skrive på dansk og engelsk. Når vi snakker om tekstforfatning(copywriting), handler det om at skrive med direkte afsæt i menneskelig psykologi – sådan at det marketingmateriale du udvikler, har maksimalt effekt på målgruppen. Det kræver et hoved der er dygtig til at “regne den ud”, hvor resultatet hver gang er et nyt og potentielt bedre bud på en kampagne, som vi gennem data kan se at målgruppen reagerer endnu bedre på. 
 
Du tilbydes:
Et udfordrende og spændende job, hvor du kommer til at gøre en stor forskel, ved at hjælpe små danske virksomheder med digital leadgenerering- og marketing. 
En unik karrieremulighed, hvor du kan udvikle dig rigtig meget indenfor copywriting og digital strategi
At blive en del af et meget ambitiøst team, med god energi og et stærkt sammenhold 
Løn efter kvalifikationer 
 
Er det dig, der skal med på Zen Medias unikke vækstrejse? 
Så send en mail til MØHLENBERG Headhunting & Rekruttering på km@mbhr.dk  mrk. Digital Konsulent, med dit CV samt evt. en video hvor du fortæller hvorfor du skal have jobbet.
Ved yderlige spørgsmål kontakt Karin Møhlenberg på M. 297 19 297.
 
Samtaler afholdes løbende. Der forventes ansættelse er fra d. 1. januar 2021 eller hurtigst muligt herefter.
 
Om Zen Media
Zen Media består i dag af 6 personer, med et stærkt sammenhold og en dedikation til at være Danmarks bedste til B2B leadgenerering. 
LeadMotoren er en ny måde at arbejde med digital marketing, leadgenerering og salg. Formålet med vores LeadMotor koncept, er at finde nye potentielle kunder, og at kvalificere dem til salg. Sagt på en anden både: Vi opsætter annoncer, systemer og kommunikation, sådan at salgsafdelinger får nye relevante leads fra LeadMotoren hver uge. 
Virksomheden har eksisteret siden starten af 2017, og har kontor på Innovatorium i Herning. 
Læs mere: www.zenmedia.dk