Projektkoordinator søges til Solet Danmark

I takt med den store interesse for solenergi oplever vi hos Solet Danmark stor efterspørgsel på vores højkvalitetsprodukter til både private og erhverv.
Vi klar til at byde endnu en kollega ind i vores team i Aarhus V – en Projektkoordinator med et godt overblik og styr på detaljerne, der har lyst til at blive en del af vores vækstvirksomhed.

Om Solet Danmark
Hos Solet Danmark er vi drevet af solenergi og arbejder hårdt for at sikre opnåelse af de danske klimamål og støtter den grønne omstilling og udvikling af solenergi i Danmark.
Vi hjælper virksomheder og institutioner, samt private til at bidrage til en bæredygtig fremtid med brugen af solenergi, som er en af de mest omkostningseffektive alternativer.
Ud fra en udarbejdet rapport skabes kundens fulde overblik over solcellernes placering, årlig besparelse mm. derved sikre vi den bedste løsning for vores kunde.

Om jobbet
Du vil få ansvar for daglig og langsigtet planlægning samt koordinering af processerne omkring vores monteringsopgaver, heri er det naturligt for dig at have en tæt dialog med dine kollegaer på tværs af afdelingerne, både salg, montage, el og bogholderi.

Du vil bl.a. være bindeled mellem montørerne, projekterne og sælger.
Planlægge arbejdsopgaver og udformepluklister til montørerne.
Holde tæt opfølgning på projekter, tidsplaner samt kontrol af dokumentationer på projekterne, projektering af solcelleanlæg med PVsol software.
Tæt samarbejde med vores salgskonsulent både på kontoret og i forbindelse med sambesøg hos kunderne, så du kan udarbejde detaljeret rapporter på kundernes projekter.

Om dig
Du har en god erfaring fra byggebranchen og er hjemmevant i fx AutoCAD, Inventor el. lignende, samt projektstyringssoftware og har lyst til at bruge din viden i vores vækstvirksomhed, hvor vi har fart over feltet, uden at gå på kompromis med hverken kvalitet, service eller plads til humor.

Du har et godt overblik, arbejder struktureret og detaljeret, stortrives i at planlægge og holde styr på flere projekter ad gangen, så vores team kan udføre opgaven med største tilfredshed for vores kunder.
Det er naturligt for dig at videregive informationer, detaljeret og forståeligt til både kunder og kollegaer, på dansk og engelsk både skriftligt og i tale, med indstillingen ”sammen er vi bedst”. 

Har kørekort B og bil til rådighed.

Vi tilbyder dig
En fast fuldtidsstilling, med attraktiv lønpakke tilsvarende dine kvalifikationer samt pensionsordning.
Du vil få frihed til at planlægge din egen arbejdsuge.
Som udgangspunkt vil din mødetid være mellem kl. 7-15, primært på vores kontor i Aarhus V samt evt. møder direkte hos vores kunder.

Lyder dette spændende og er det dig der skal med på vores vækstrejse i Danmark, så send din ansøgning samt CV mrk. ”Projektkoordinator” til:
km@mbhr.dk - Samtaler afholdes løbende, så ansøg snarest muligt.

Ved spørgsmål kontakt, Karin Møhlenberg på tlf. 297 19 297 eller mail km@mbhr.dk

 

Læs mere om Solet Danmark: KLIK HER