Selvstændig Bogholder med økonomisk forståelse søges til Solet Danmark

I takt med den store interesse for solenergi oplever vi hos Solet Danmark stor efterspørgsel på vores højkvalitetsprodukter til både private og erhverv.
Vi er klar til at byde endnu en kollega ind i vores team i Aarhus V – er du en erfaren Bogholder der har lyst til at blive en del af vores vækstvirksomhed?

Om Solet Danmark
Hos Solet Danmark er vi drevet af solenergi og arbejder hårdt for at sikre opnåelse af de danske klimamål og støtter den grønne omstilling og udvikling af solenergi i Danmark.
Vi hjælper virksomheder og institutioner, samt private til at bidrage til en bæredygtig fremtid med brugen af solenergi, som er en af de mest omkostningseffektive alternativer.
Ud fra en udarbejdet rapport skabes kundens fulde overblik over solcellernes placering, årlig besparelse mm. derved sikre vi den bedste løsning for vores kunde.

Om jobbet
Du vil få ansvar for alt hvad der vedrører den daglige bogføring, fakturering, registrering af indbetalinger, afstemning og rykkerskrivelser, månedsafslutninger, lønninger, e indkomst m.v.
Derudover vil der være forskellige administrative opgaver som fx efter kalkulationer på div. projekter, måneds rapportering til vores direktør m.m.

Om dig
Først og fremmest er det vigtigt at du har lysten til at arbejde med bogføring i en vækstvirksomhed, hvor der er fart over feltet, samtidig med at vi har plads til humor.
Og med din erfaring fra en lignende stilling, din sans for detaljer og struktur kan du skabe et godt overblik over alle vores tal, da du har et godt kendskab til E-conomics og dataløn og derudover er godt hjemmevant i Microsoft Office-Pakken.
Sprogligt behersker du dansk og engelsk i skrift og tale.

Vi tilbyder dig
Et selvstændigt og udfordrende job, med frihed til at planlægge din egen arbejdsuge.
Som udgangspunkt arbejder vi fra vores kontor i Aarhus V, med mulighed for arbejdsdage fra eget hjem.
Dine kommende kollegaer er klar på at byde dig velkommen til vores team med fokus på et godt samarbejde.

Vi tilbyder en fast fuldtidsstilling, med attraktiv lønpakke tilsvarende dine kvalifikationer samt pensionsordning.

Lyder dette spændende og er det dig der skal med på vores vækstrejse i Danmark, Så send din ansøgning samt CV mrk. ”Bogholder” til: km@mbhr.dk

Samtaler afholdes løbende, så ansøg hurtigst muligt

Ved spørgsmål kontakt, Karin Møhlenberg på tlf. 297 19 297 eller mail km@mbhr.dk

 

Læs mere om Solet Danmark: KLIK HER