Solfilmsmontør søges til Aarhus Skilte

Hos Aarhus Skilte har vi tre ting, som vi vægter og prioriterer højest i vores arbejde; kvalitet, service og håndværk.

Hos Aarhus Skilte arbejder vi passioneret med en bred palette af opgaver b.la. facadefolie, bilindpakning, bilreklame, Solfilm både på biler og i huse, Skiltemontering mm.

Vi søger endnu kollega til at supplere vores team inden for bildekorationer, skiltemontering og opsætning af folie og solfilm. En stor del af vores hverdag foregår omkring biler, så det vil være en fordel hvis du deler vores passion for biler.

Vi er konstant i udvikling, hvor vi udnytter samspillet mellem vores faglighed, erfaring og vidensdeling, så vi kan levere det bedste håndværk.
Hver opgave bliver nøje planlagt med udgangspunkt i vores kunders ønsker og idéer kombineret med vores faglighed og viden for at opnå det bedste resultat.
For os er en opgave først god nok, når den er udført til perfektion. Vi arbejder derfor med hver en opgave, som var den til os selv.

Vi forventer at du er ærlig og tilgår en opgave disciplineret, er ansvarlig samt har fokus på detaljen og har en god ordenssans.
Om du er erfaren eller ny i branchen, er ikke det afgørende. Det afgørende er din indstilling samt tilgang til at lære og lysten til at give vores kunder den bedste løsning.
Du vil få uanede muligheder for at dygtiggøre dig indenfor branchen og vokse i stillingen - vi står klar med kompetent oplæring.

Hos Aarhus Skilte kommunikere vi fagligt og respektfuldt med en twist af humor, både på dansk og engelsk, i vores til tider travle hverdag.
Vores primære arbejdstid er ml. kl. 8-16. Dette kan dog afvige ved travlhed eller hasteopgaver, til gengæld løfter vi i fælles flok og giver naturligvis fleksibilitet i den anden ende.
En fuldtidsstilling med løn efter kvalifikationer.

Aarhus Skilte er beliggende i Lystrup og geografisk har vi kunder placeret i hele Midtjylland, hvorfor det forventes at du har kørekort B, da nogle opgaver udføres hos kunden.

Lyder dette som noget for dig? Så send din ansøgning samt CV mrk. ”Solfilmsmontør” til: km@mbhr.dk
Ved spørgsmål kontakt, Karin Møhlenberg på tlf. 297 19 297 eller mail km@mbhr.dk
Samtaler afholdes løbende, med henblik på fastansættelse pr. 1.2.2022
 

Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores team.

Læs mere om Aarhus Skilte